Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
CETTRA, s. r. o. Menu

IP Site Connect pro systémy Motorola Mototrbo™

30. 8. 2021

Motorola uvolněním nové verze firmware 1.4 pro digitální DMR radiostanice (vysílačky) řady Motorola Mototrbo™ nabídla i možnost propojení repeaterů Motorola řady DR, MTR a Sl řad prostřednictvím standardní IP sítě. Toto řešení pod názvem MOTOTRBO IP Site Connect dovoluje propojit až 15 repeaterů prostřednictvím LAN nebo WAN IP sítí. K realizaci takto propojeného systému není potřeba žádné další zařízení.

Díky řešení IP Site Connect spolu mohou komunikovat uživatelé prostřednictvím digitálních radiostanic, ať jsou kdekoliv na světě. Stejně tak je možné takto pokrývat signálem např. složitější komplexy budov, kde je nutné použít více repeaterů pro zajištění spolehlivého pokrytí. Požadavek na minimální garantovaný datový tok je 175kbps (downlin/uplink) pro master a 160 kbps pro slave repeater Motorola SLR 5500 s odezvou do 500ms což může plnit i standardní ADSL připojení.

Motorola IP Site Connect - propojení repeaterů Motorola DR3000 Mototrbo

V mezi lokalitami propojenými pomocí řešení IP Site Connect je možné přenášet hovorová spojení, ale i krátké textové zprávy, nebo data. Radiostanice s novou verzí firmware podporují roaming a uživatel tedy při přechodu mezi jednou a druhou lokalitou nemusí ani přepínat kanálový volič. Radiostanice si sama vyhledává silnější signál.

Starší radiostanice a repeatery pro systém Motorola Mototrbo toto řešení mohou podporovat díky možnosti jednoduchého nahrazení starší verze firmware.

Další informace:
IP Site Connect - brožura se základním popisem funkcí, anglicky.Další informace IP Site Connect - brožura se základním popisem funkcí, anglicky, PDF, PDF 496kB
Motorola SLR5500 – digitální repeater pro systém Motorola Mototrbo
Motorola DP řada - digitální přenosné radiostanice pro systém Motorola Mototrbo
Motorola DM řada - digitální mobilní radiostanice pro systém Motorola Mototrbo

Přidat nový komentář

Osobních údajů

Komentáře

Nebyl přidán žádný komentář.