Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
CETTRA, s. r. o. Menu

Motorola P165 a P185 - nové radiostanice Motorola P řady

4. 2. 2010

Motorola P165 a P185 - nové přenosné radiostanice (vysílačky)Motorola uvádí na trh nové přenosné profesionální radiostanice (vysílačky) Motorola P165 a P185. Nové radiostanice (vysílačky) Motorola P100 serie tak doplňují řadu jednoduchých a velmi oblíbených radiostanic CP řady jako je CP040, CP140 atd.

Výhodou nových ručních profesionálních radiostanic (vysílaček) Motorola CP165 a CP185 jsou menší rozměry, menší hmotnost a při ceně nižší než u oblíbené CP040, větší počet kanálových pozic (až 99 kanálů) a displej, na kterém je zobrazována informace o aktuální kanálové pozici, stavu a nastavení některé z funkcí radiostanice.

Díky nastavitelným funkcím je možné změnit úroveň vysílacího výkonu pro kanálovou pozici, zobrazit seznam kanálů nebo popisů kanálů, zapnout a vypnout Scan, nastavit a ovládat utajovač hovorů, zapnout nebo vypnout PL/DPL kód (CTCSS resp. podtónový squelch) pro vybraný kanál atd. Na displeji se také zobrazuje informace o stavu baterie, síle přijímaného signálu.

Motorola P185 - detail předního ovládacího panelu.


Nové profesionální radiostanice (vysílačky) podporují signalizaci založenou na DTMF standardu. Podporováno je adresné volání pro jednotlivé stanice a také skupinové volání. Radiostanice umí volání incializovat i dekódovat. Podporováno je i zobrazování ID volající stanice.

Radiostanice Motorola P165 a P185 (pokud je to sofwarově povoleno) nově podporují v programovacím módu (bez nutnosti připojení k počítači) možnost uživatelsky nastavit funkce pro boční a přední funkční tlačítka, definovat citlivost mikrofonu, přijímače, VOXu. Je také možné měnit omezení délky na jedno zaklíčování (TOT), nastavit scramblování (utajovač) pro jednotlivé kanály, definovat volací seznam pro DTMF, nastavit šetřič baterií, typ připojené baterie atd.

Vysílačky jsou díky své ceně a jednoduchosti vhodné především pro použití na volně přístupných kmitočtech pro každodenní práci v halách, skladech, pro práci geometrů, montážních firem nebo i dobrovolných hasičů.

Radiostanice nové Motorola P řady mají stejný audio konektor jako aktuálně prodávaná CP řada. Stejné audio příslušenství tak lze použít i u (nebo od) starších Motorola P040, P080, GP300, P110 radiostanic, které mají dvojitý jack konektor. Stejné jsou i antény. Naopak neslučitelné jsou nabíječe, baterie, pouzdra.

Další informace

Stránka radiostanic Motorola P100 řady v našem e-shopu
Motorola P165 a P185 na motorola.com (anglicky)
Brožura, katalogový list radiostanice Motorola P165 a Motorola P185, anglicky.pdf

 

 

Přidat nový komentář

Osobních údajů

Komentáře

Cena stejná nebo o 200 Kč nižší než CP040 (6000 bez DPH)

J.P.

13. 11. 2010 20:36