Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
CETTRA, s. r. o. Menu

Nová PMR vysílačka Motorola TLRT T6

1. 9. 2010

Nové PMR vysílačky Motorola TLKR T6

Motorola uvede do poloviny září 2010 na trh nový typ PMR vysílačky pod označení Motorola TLKR-T6. Tato radiostanice určená pro použití ve volném čase se vyznačuje novým designem, který odkazuje na předchůdce – vysílačky Motorola TLKR T5 a stejně je to i s funkcemi. Radiostanice Motorola TLKR-T6 nabízí využití funkce Room Monitor (elektronická chůvička), VOX – vysílání ovládané hlasem s i bez externího audio příslušenství. Dosah vysílaček Motorola TLKR T6 je výrobcem uváděn až 8 km v závislosti na terénu a provozních podmínkách.

Obsah balení s radiostanicemi Motorola TLKR T6 typ bude obsahovat jeden pár vysílaček, dva nabíjecí aku packy NiMH 550mAh, nabíjecí stojan s dvěma nabíjecími sloty a se síťovým adaptérem, dva klipsy pro zavěšení vysílaček na opasek a návod.

Vysílačky Motorola TLKR T6 je možné v ČR, ale i ve většině zemí Evropy, používat bezplatně. Namísto placení za hovor mobilním telefonem je možné volat zadarmo. Tato výhoda se naplno projeví právě při cestách do zahraničí. Pro bezplatné volání v zahraničí jsou určené právě vysílačky, které odpovídají standardu PMR446.

Přidat nový komentář

Osobních údajů

Komentáře

Halo můžete mi poslat

Vojta Moravec

3. 3. 2019 11:58

Jsou Vaše vysílačky opravdu jen Vaše? A pokud né, tak čí jsou?

Rosťa Vlnka

4. 12. 2010 17:24